top of page
WS_Artscape_20220820_Simine-Azarnoush_6000 x 4000_00058_edited_edited.jpg

KONSTWORKSHOPS

Vi arrangerar nationella konst och graffitiworkshops med samskapande och lekfullhet i fokus. Som konstnärliga ledare hjälper vi er att planera, arrangera, förbereda och genomföra syftesdriva och temabaserade konstworkshops. Vi arbetar med ett holistiskt synsätt där vi tillsammans skapar ramverken för vad workshopen skall innehålla för att sedan realisera den med alla de komponenter som innefattar en högkvalitativ konstworkshop. Vi har tillsammans en bred konstnärskunskap som är en lekfull blandning mellan graffitikonst och tradionellt konsthantverk. Kontakta oss här för att boka en konstnadsfri konsultation.

Workshops.jpg

2022

ARTSCAPE KIRUNA  

Deltagarna i workshopen fick skapa en personlig del av ett större konstverk baserat på ett eget minne från Kiruna. Verket bygger på att varje deltagare får en större träskiva att skapa sin egen tolkning av trakten på. Konstverken monterades upp tillsammans på en plats i närheten. Klicka här eller på bilden för att se mer bilder och information om projektet.

2021

PITEÅ 400 ÅR

Som en del av firandet av Piteå 400 år så arrangerade vi i en workshop med målet att förena generationsöverskridande konstnärer. Motiven skulle vara ankrade i deltagarnas relation till Piteåmålet som sedan skulle tolkas om genom graffittikonsten.  Klicka här eller på bilden för att se mer bilder och information om projektet.

IMG_7290_edited.jpg
IMG_4828_edited.jpg

2022

UMECOM festival i Umeå

Vi arrangerade en graffitiworkshop för festivaldeltagarna på UMECOM festivalen som hölls i Broparken i Umeå. Vi tillhandahöll deltagarna med vattenbaserad sprayfärg, akrylfärg och egentillverkade trätavlor i stort format. Klicka här eller på bilden för att se mer bilder och information om projektet.

bottom of page